Stem vandaag VVD! Samen sterker verder

Vandaag zijn er landelijke verkiezingen. Jouw lokale VVD fractie heeft het landelijke verkiezingsprogramma door een lokale bril bekeken. Er zijn belangrijke onderwerpen die onze lokale leefomgeving raken. Deze week pakken we elke dag zo’n onderwerp bij de kop. Vandaag: Willen we stabiliteit en leiderschap? Stem dan vandaag VVD!

Vandaag is het dan eindelijk woensdag 17 maart 2021, de échte verkiezingsdag. Het blijft bijzonder dat de stembureaus al open zijn en dat onze ouderen al eerder per brief mochten stemmen.

En toch loopt de campagne nu nog volop, met gisteravond nog een laatste verkiezingsdebat. Onze kracht hier in Zuidplas zit hem normaal gesproken in een campagne met leuke dingen doen, plezier maken, goede gesprekken voeren en een goed glas drinken met onze inwoners en ondernemers.

Helaas ging dit nu (bijna) niet. Daarom hebben we de afgelopen dagen diverse onderwerpen voorbij laten komen uit het landelijke verkiezingsprogramma van de VVD, die ook haar weerslag hebben op ons mooie Zuidplas.


Woningbouw, veiligheid, vestigen van statushouders, de jeugdzorg, de tegenprestatie. Allemaal onderwerpen waar de eindconclusie was: stem VVD!

Waar we niet bij stil hebben gestaan is de Coronacrisis. Ook dit heeft gevolgen voor Zuidplas. Nu, en ongetwijfeld ook voor de komende jaren. Financieel, maar ook in de zorg en in andere dossiers gaan we dit merken. We kunnen het nu nog niet overzien allemaal, maar we moeten positief vooruit blijven kijken. Ook lokaal!

Juist daarom is het van belang om vandaag VVD te stemmen. We moeten ook na de verkiezingen zo snel mogelijk door om Nederland weer ‘open’ te krijgen. Hiervoor is visie en leiderschap nodig. En op dit moment is er maar 1 man die dit samen met zijn partij kan realiseren: Mark Rutte!

Daarom is ook onze laatste stemtip: stem VVD!