Paul Solleveld: Geen afscheid van de vereniging, maar een afscheid van een rol.

Beste leden,

Sinds 2011 heb ik met een kleine tussenpauze mij met veel plezier ingezet voor het bestuur van de VVD Zuidplas. In de periode heb ik mogen mee werken aan meerdere verkiezingscampagnes en heb ik 2x mee kunnen schrijven aan onze lokale verkiezingsprogramma. Persoonlijk hoogtepunt was het meedoen aan de college onderhandelingen van 2014. Actief zijn binnen onze vereniging is vooral leuk, omdat je bezig bent met een club warme, gezellige en betrokken mensen.

Mijn inhoudelijke betrokkenheid nam de laatste tijd steeds meer af. Mijn kinderen worden groter en daar besteed ik graag veel aandacht aan. Afgelopen jaar ben ik ook gestart met een nieuwe veeleisende, maar vooral leuke functie bij het UWV. Recent hebben we een nieuwbouwhuis gekocht en ben ik ook een adviesbureau gestart als hobby. Hoog tijd dus om keuzes te maken. Mijn keuze is nu om terug te treden als bestuurder, omdat die rol meer aandacht verdient dan ik nu kan geven. Vanzelfsprekend ben ik altijd bereid om mij incidenteel te blijven inzetten voor de vereniging.

Ik wens Hans, Pancras, Jeroen en Sven de komende tijd veel succes binnen het bestuur. Dit is geen afscheid van de vereniging, maar een afscheid van een rol.

Met vriendelijke groeten,

Paul Solleveld