Kandidaat #9 - Cindy uit de Bulten

Op 21 maart 2018 vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. In aanloop naar deze datum presenteren wij onze kandidaten. Vandaag onze kandidaat nummer 9, Cindy uit de Bulten.

 

Video Cindy 

 

"Sinds enige tijd houd ik mij bezig in de lokale politiek als fractie-adviseur voor de VVD Zuidplas. Toen ik in de politiek actief werd en mij voornam om mij kandidaat te gaan stellen voor de gemeenteraad herinnerde ik mij ineens weer dat ik mij altijd al heb ingezet voor (mede)zeggenschap. Op de basisschool was ik lid en voorzitter van de leerlingenraad, in de kinderopvang maakte ik deel uit van de ouderraad en van het bestuur van de stichting. Weer later werd ik lid van de medezeggenschap (ondernemingsraad, groepsondernemingsraad en centrale ondernemingsraad) in de financiĆ«le dienstverlening waar ik veel heb geleerd over het reilen en zeilen van een groot, internationaal bedrijf. 

Nu ben ik er klaar voor om meer te leren over en mijn stem en mening te laten horen ten gunste van de gemeente Zuidplas, die mij zeer aan het hart gaat. Ik woon heel fijn in Zuidplas en ik ga mijn energie steken in het prettig leefbaar, schoon, veilig en dorps houden van Zuidplas alsmede in het verbeteren van alle mogelijke omstandigheden.

Ik hoop van harte dat ik de kans krijg om mij in te gaan zetten voor Zuidplas, maar vooral dat u gaat stemmen!"