UITNODIGING VVD ZUIDPLAS

Donderdag 9 februari 2017, 20.00 uur, in de Raadzaal

De VVD heeft in Zuidplas de grootse fractie in de gemeenteraad. Van de 27 raadsleden zijn er 7 van VVD. Daarnaast hebben wij 2 wethouders (van de 4) in het college van Burgemeester en Wethouders en zijn er 2 door de raad benoemde fractieadviseurs. Deze fractieadviseurs staan de fractie bij op specifieke onderwerpen en hebben zitting in zgn. programmacommissies. 

Naast de fractie is er ook een lokale VVD vereniging met een bestuur. Zij verzorgen de contacten met het landelijke bestuur en de ongeveer 120 lokale VVD leden. Zij organiseren de Algemene Leden Vergaderingen (2x per jaar) en regelen onder andere alles rondom de verkiezingen (kandidatenlijsten, verkiezingsprogramma, campagne, etc.)

Op woensdag 21 maart 2018 zijn er weer lokale verkiezingen. Ons hoofddoel is de grootse politieke partij van Zuidplas te blijven. Dan kunnen we de huidige (succesvolle) raadsperiode een vervolg geven. De financi├źn op orde houden, doorgaan met het bouwen van huizen voor alle inwoners, de zorg verder verbeteren, etc etc.

De VVD Zuidplas is altijd op zoek naar mensen die het leuk zouden vinden ons te helpen. Dit kan door jezelf verkiesbaar te stellen voor de gemeenteraad of bijvoorbeeld zitting nemen in het bestuur. Daarnaast kunnen we ook gewoon altijd (actieve) leden gebruiken die meedenken met de fractie op specifieke onderwerpen, of op andere wijze een bijdrage willen leveren.

Daarom organiseren wij op donderdag 9 februari a.s. een informatieve avond voor alle mensen die het leuk vinden om meer te weten te komen over de VVD Zuidplas. Of je nu geïnteresseerd bent in een politieke functie, een bestuursfunctie of gewoon lid wil worden.

Programma (indicatief):  
19:30 uur inloop met koffie/thee
20:00 uur presentatie Bestuur VVD Zuidplas
20:30 uur presentatie Fractie VVD Zuidplas
21:00 uur presentatie over kandidaatstelling
21:15 uur vraag en antwoord
22:00 uur afsluiting met borrel en hapje

Locatie: gemeentehuis Zuidplas, Raadhuisplein 1 te Nieuwerkerk aan den IJssel.
Aanmeldingen voor deze gezellige, informatieve avond kan via onze secretaris Leendert Karreman (leendert.karreman@gmail.com).

Graag tot dan!

Ferry van Wijnen                                                Kors van der Wolf
Fractievoorzitter VVD Zuidplas                        Voorzitter VVD Zuidplas