Tamara van Ark op plek 4 VVD kandidatenlijst

Zojuist is bekend geworden hoe de kandidatenlijst van de VVD er uitziet in aanloop naar de 2e Kamer verkiezingen in maart 2017. Het bestuur van de VVD afdeling Zuidplas is trots om te zien dat een van haar prominente leden op de 4e plaats op deze lijst is gekozen.

"Als voormalig wethouder van de gemeente Zuidplas en Nieuwerkerk aan den IJssel heeft Tamara van Ark laten zien zeer betrokken te zijn bij onze lokale samenleving; Tamara krijgt opnieuw de kans om deze betrokkenheid verder uit te bouwen voor alle inwoners van Nederland en daar putten wij veel vertrouwen uit voor de toekomst", aldus Kors van der Wolf, voorzitter van de VVD afdeling Zuidplas.

In een eerste reactie gaf Tamara een helder beeld van wat zij voor zichzelf als uitdaging ziet: "Gelukkig staat ons land er beter voor dan een aantal jaren geleden, maar nog niet iedereen merkt dat. Ik wil graag dat iedereen gaat voelen dat het beter gaat. Ik begrijp heel goed dat mensen zich zorgen maken om hun pensioen, hun baan en over de veiligheid. Er zijn ook nieuwe zorgen bijgekomen, over hoe we met elkaar omgaan in ons land en of we onze waarden en tradities wel beschermen. Ik wil ervoor knokken om het stap voor stap beter te maken voor de mensen in ons land, waarbij Zuidplas natuurlijk een speciale plek inneemt."

 Mede namens alle VVD leden en VVD sympathisanten in de gemeente Zuidplas wensen wij Tamara een fantastische verkiezingscampagne toe. Een campagne waar zij ook nog eens zelf leiding aan geeft!
En natuurlijk zeggen wij haar, en de overige kandidaten, onze steun toe om ervoor te zorgen dat de VVD ook in 2017 de grootste partij wordt en zo verder de kans krijgt om het ingezette pad naar verbetering te volgen.

 

VVD Zuidplas
Kors van der Wolf (VZ)