Cindy uit de Bulten

Mijn naam is Cindy Uit de Bulten en ik ben namens de VVD kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Ik ben geboren en getogen Haagse, heb geruime tijd in Zoetermeer gewoond en ben uiteindelijk voor de liefde naar Nieuwerkerk aan den IJssel verhuisd. Met Willem vorm ik een samengesteld gezin, ik bracht één zoon in (Mitchel van 25) en Willem twee (Bas van 13 en Mathijs van 16). Ook poes Lappie hoort erbij. 

Van beroep ben ik HR Adviseur en ik heb geruime tijd in de financiële dienstverlening gewerkt. Ik ben opgeleid in HRM, organisatiepsychologie en arbeids- en sociaal recht. Ook heb ik de nodige trainingen gedaan om mijn kennis te verdiepen en verbreden. Tegenwoordig werk ik in Dordrecht voor een heel creatief, groeiend bedrijf. 

Sinds enige tijd houd ik mij bezig in de lokale politiek als fractie-adviseur voor de VVD Zuidplas. Toen ik in de politiek actief werd en mij voornam om mij kandidaat te gaan stellen voor de gemeenteraad herinnerde ik mij ineens weer dat ik mij altijd al heb ingezet voor (mede)zeggenschap. Op de basisschool was ik lid en voorzitter van de leerlingenraad, in de kinderopvang maakte ik deel uit van de ouderraad en van het bestuur van de stichting. Weer later werd ik lid van de medezeggenschap (ondernemingsraad, groepsondernemingsraad en centrale ondernemingsraad) in de financiële dienstverlening waar ik veel heb geleerd over het reilen en zeilen van een groot, internationaal bedrijf. Reuze interessant!

Nu ben ik er klaar voor om meer te leren over en mijn stem en mening te laten horen ten gunste van de gemeente Zuidplas, die mij zeer aan het hart gaat. Ik woon heel fijn in Zuidplas en ik ga mijn energie steken in het prettig leefbaar, schoon, veilig en dorps houden van Zuidplas alsmede in het verbeteren van alle mogelijke omstandigheden.

Ik hoop van harte dat ik de kans krijg om mij in te gaan zetten voor Zuidplas, maar vooral dat u gaat stemmen! Laten we met zijn alleen proberen de reeds bereikte doelen te behouden en verdere gewenste verbeteringen uit te voeren.