Leendert Karreman

Sinds de vorige verkiezingen in 2018 ben ik raadslid voor de VVD. Ik vind het een enorme eer om volksvertegenwoordiger te zijn en me in te zetten voor de belangen van onze inwoners en ondernemers.

De afgelopen 4 jaar heb ik me vooral ingezet voor lage belastingen, en met succes! Belasting betalen is geen feestje. De lokale lasten moeten in goede verhouding staan tot het voorzieningenniveau. Het is mijn doel om dat in uw voordeel te verbeteren.

De afgelopen 4 jaar kunt u op uw belastingaanslagen zien dat we daar goed in zijn geslaagd. Ook voor komend jaar gaan de lokale lasten met slechts 0,6% omhoog, waarbij in andere gemeenten stijgingen van meer dan 10% geen uitzondering is.

Daarnaast zet ik me o.a. in voor de herontwikkeling van het Posthuis in Moordrecht, versterking van het winkelgebied in Zevenhuizen en Moerkapelle en realisatie van de tweede supermarkt in Zevenhuizen. Voor dat laatste is op ons initiatief de detailhandelsnota verruimd, waardoor een tweede supermarkt buiten de Dorpsstraat mogelijk is geworden. In oktober 2021 heb ik een initiatiefvoorstel ingediend, wat unaniem is aangenomen door de gemeenteraad, waarmee is besloten dat die tweede supermarkt er daadwerkelijk gaat komen. De door ons onderzochte locaties worden meegenomen in de verdere uitwerking.



Hartelijke groet,

Leendert Karreman