Ferry van Wijnen

Ferry van Wijnen, in 1969 geboren in Gouda, opgegroeid in Waddinxveen. Ik woon sinds 2006 met heel veel plezier in Zevenhuizen, samen met mijn vrouw Mariska en 4 kinderen.

Na verschillende functies bij de Koninklijke Landmacht en Marechaussee werk ik sinds 2000 voor de Inspectie Leefomgeving en Transport. Ik adviseer hier het MT en inspecteurs over het toezicht op taxi- en busbedrijven. Daarnaast ben ik namens ILT verantwoordelijk voor de juiste uitgifte (door een extern bedrijf) van kaarten voor de Digitale Tachograaf en de Boord Computer Taxi. De ILT blijft een uitdagende en afwisselende organisatie.

Mijn vrije tijd besteed ik graag aan mijn gezin, familie en vrienden. Gezellig wandelen met onze hond Vino of heerlijk eten met een goed glas wijn. Daarnaast tennis ik actief en ben voorzitter van de bar- en evenementencommissie van Tennisclub Zevenhuizen. Een andere grote hobby is klussen in en om ons huis, helaas ontbreekt het me vaak aan tijd om hier echt aan toe te komen.

De afgelopen 4 jaar mocht ik fractievoorzitter zijn van een geweldige fractie, bestaande uit nog 6 fractieleden en 2 fractieondersteuners. Samen met onze 2 wethouders en het bestuur hebben wij veel bereikt. Hoogtepunten zijn bijvoorbeeld de vrije openingstijden voor ondernemers (ook op zondag!), het opknappen van de Dorpsstraat in Zevenhuizen en gerealiseerde versnelling om de A20 eindelijk te verbreden. Daarnaast is Zuidplas de 3e bouwgemeente van Nederland en is er een begin gemaakt de achterstanden m.b.t. betaalbare woningen weg te werken.

Ik ben blij en vereerd met mijn 2e plek op de VVD kandidatenlijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018. Ons verkiezingsprogramma voorziet in een voortzetting van het 4 jaar geleden ingezette beleid. De VVD wil ook de komende raadsperiode Vol Vertrouwen Door met de goede dingen voor onze mooie dorpen. Veilig en prettig wonen, winkelen wanneer we willen en altijd zorg krijgen als het nodig is. Dat is waar de VVD Zuidplas voor staat!

Mogen wij 21 maart as op u rekenen? Voor vragen of opmerkingen ben ik uiteraard altijd voor u bereikbaar.